pondělí 1. června 2015

Vimeo dostává update pro jednodušší upload


Pokud jste i Vy jedním z mnoha uživatelů služby Vimeo, máme pro Vás dobrou zprávu. Aplikace získala včera, tedy 31. Května, update pro jednodušší nahrávání a zvýšení stability.

Nyní můžete vybrat položky přímo z Vaší kamery a nahrávat více videí najednou. Tento update celý proces nahrávání a sdílení mnohem zjednodušuje a tím je i přehlednější. Dále také možná některé z Vás potěší, že díky této novince je možné sledovat jiná videa v průběhu nahrávání, neboť nový update umožňuje upload na pozadí.

Se službou Vimeo si můžete užívat sledování videa z výběrového seznamu v HD kvalitě nebo nahrávat Vaše vlastní a sdílet je. Existuje zde také možnost se připojit ke komunitě a sledovat videa ostatních, kteří je v jejím rámci sdílí. Označovat oblíbené, ukládat videa, která si chcete prohlédnout později a přidávat komentáře k těm, která se Vám líbí. Můžete si také prohlédnout popis videa které bylo nahráno a sledovat kolikrát bylo přehráno.

Vimeo Video Details

Videa mohou být také stahovány tak, aby jste se na ně mohli popřípadě podívat později. Můžete tedy svá oblíbená vide sledovat kdekoliv a kdykoliv. Aplikace také umožňuje sdílení prostřednictvím Apple TV či Chromecastu, nebo prostřednictvím sociálních sítí, zpráv, emailů a dalších.

Aplikace Vimeo je univerzální a je k dispozici zdarma na Google Play či App Store bez jakýchkoliv dalších plateb v rámci aplikace či reklam.

Autor: Jiří Florián
Zdroj: appadvice.com

Žádné komentáře:

Okomentovat