pondělí 15. června 2015

Samsung S6 a S6 Edge získává Android 5.1 Lollipop

Před nějakou dobou, velmi krátkou, uvedl Samsung na trh své dvě nové vlajkové lodě Galaxy S6 a S6 Edge. Telefony od samotného představení vzbuzují úžas a není čemu se divit, neboť Samsung opět posunul hranice a hlavně dal svým telefonům již dlouho kýžený punc exkluzivity a luxusu. Tyto dva v současné době top smartphony světa, přivedla společnost na svět poháněné systémem Android 5.0 Lollipop.

Nyní je však již k dispozici OTA aktualizace a to na verzi 5.1.1, kdy prvními, kteří aktualizaci obdrží jsou již nyní zákazníci amerického T-Mobilu. Samozřejmě pokud se Vám nechce čekat, je možné provést aktualizaci prostřednictvím aplikace Kies. Každopádně společnost Samsung tuto aktualizaci ještě neuvolnila oficiálně všude a proto si někteří budou muset chvíli počkat.

Nový update přináší očekávané opravy chyb pro obě verze vlajkové lodi a také malé vylepšení a přidané možnosti, kterých ale nebude moc a běžný uživatel to ani nepozná. Aktualizace by měla hlavně vyřešit problémy s operační pamětí, kdy u Lollipopu 5.0 byla RAM po chvíli téměř nepoužitelná.

Samozřejmě se očekává, že s oficiálním ohlášením společností Samsung, přibudou informace o dalších vylepšeních a možnostech.

Pro představu přikládám náhled Androidu 5.1.1 na obou vlajkových lodích.



Autor: Jiří Florián
Zdroj: Technewstoday.com




Žádné komentáře:

Okomentovat