pondělí 29. června 2015

Apple Music a rádio Beats 1 již za pár hodin




Včera jsme Vás v článku informovali, že nová hudební rozhlasová stanice společnosti Apple, rádio Beats 1 bude spuštěno již zítra. Nyní zbývá již jen několik málo hodin a fanoušci hudebního světa se již jistě nemohou dočkat, co nám hned ze startu tato nová celosvětová rádiová stanice přichystá. A poslechnout si ji můžete všichni vy, kteří vlastníte nějaké to zařízení s nakousnutým jablkem. Jak jsem již psal, první tři měsíce si můžete poslouchat zdarma co hrdlo ráčí. Společnost Apple chce totiž samozřejmě přilákat nejen skalní přívržence, ale jak již to má tento gigant v povaze, přitáhnout pozornost širokého okolí a vnést nyní i do světa hudby trochu té elegance, která je společnosti Apple vlastní.
Samozřejmě se můžete těšit na šéfa nové stanice a to na pravém místě, neboť se jím stal DJ Zane Lowe, která sám osobně sestavoval DJs pro tuto hudební nádheru. Apple se samozřejmě chlubí tím, že bude opět první s oficiálně celosvětovou rádiovou stanicí na níž bez rozdílu kde jste, vždy uslyšíte vše přesně tak jako ti na druhé straně světa. A proč by také ne. Všichni jistě věříme, že apple se jistě ukáže opět v celé své kráse.


A co vlastně Apple ve své nové službe Apple Music společně s rádiem Beats 1 nabízí?
Pokud Vám postačí základ, není třeba nic platit ani po třech zkušebních měsících. Ve verzi zdarma, u níž jedinou podmínkou je přihlášení pomocí Apple ID, se Vám nabízí možnost poslouchat rádio Beats 1 či další stanice, v nabídce Apple Music a prohlížet příspěvky Vašich oblíbených hudebníků, zpěvaků a osob v této branži všeobecně. Apple Music totiž není pouze hudební přehrávač, ale funguje v podstatě jako sociální síť, díky níž můžete být v téměř přímém kontaktu s osobami z hudebního světa.


Placená verze je k dispozici ve dvou variantách a to za 9,99 dolarů měsíčně pro jednotlivce, či 14,99 dolarů měsíčně pro rodinu, lépe řečeno skupinu lidí a to až do počtu 6. Zde máte samozřejmě k dispozici stejný základ jako u bezplatné, ale navíc můžete přehrávat a ukládat si skladby z Apple Music bez jakéhokoliv omezení či si tento obsah uložit do Vaší hudební knihovny. Co je ale to nejlepší je možnost uložit si skladby pro offline poslech či získávat doporučení ať již na nové či již starší hudební kousky dle Vašeho gusta od nejlepších hudebních expertů světa.

Takže již zítra to začne ve velkém a pro chtivé zde přikládám odkaz na startovací page rádia Beats 1.


Come to GearBest.com to Get Amazing Price and Free Shipping on the Hottest, Coolest Gear Sitewide!

Autor: Jiří Florián

UP to 61% OFF + Free Shipping for Fun MP3 and MP4 Players!


Žádné komentáře:

Okomentovat