čtvrtek 25. června 2015

Oppo R7 oficiálně v předprodeji

Oppo R7 official render_2
 
Když společnost Oppo poprvé ohlásila příchod modelu R7, zařízení bylo možné zakoupit pouze v číně. Nyní je konečně možné objednat si zařízení i v "mezinárodních vodách" a tak se Oppo R7 dostává oficiálně do světa. Pokud jste tedy uvažovali o zakoupení tohoto modelu v číně, nyní tak můžete v předprodeji učinit ať už jste kdekoliv. Ale nic není tak snadné jak se zdá. Vzhledem k obrovskému zájmu bude nejlepší, pokud tak učiníte co nejdříve a také právě nyní nabízí Oppo ke každé objednávce zdarma navíc Bluetooth Headset iLike, ale pouze do vyprodání zásob. Je zde ale také ještě několik málo dalších věcí, které by jste měli před samotným zakoupením přístroje vědět.
 
Pro ty kteří ještě o telefonu nic neví zde máme několik základních specifikací.
Telefon každopádně zaujme dílenským zpracovaním, které je na velmi dobré úrovni. K dispozici má 5 palcový Full HD AMOLED displej a tedy zobrazovací vlastnosti jsou zde opravdu na vysoké úrovni. Samotná tloušťka telefonu je 6,3 mm a tělo je celokovové. Jako výkonné srdce zde tepe procesor od společnosti Qualcomm, osmijádrový Snapdragon 615 se 64 bitovou architekturou a sekunduje mu grafický chip Adreno 405. Výkonným spolupracovníkem je operační paměť RAM o kapacitě 3 GB a úložiště o velikosti 16 GB.  Pro fotografy si Oppo připravilo 13 megapixelovou zadní kameru s přisvětlovací diodou a 8 megapixelový přední snímač.
V současné době ještě tento model běží na operačním systému Android ve verzi 4.4 Kitkat, ale velmi brzy se chystá update na již známý Lollipop ve verzi 5.0.
 
Momentálně je možné Oppo R7 zakoupit v mezinárodním předprodeji za cenu pohybující se okolo 400 amerických dolarů a to včetně poštovného s dobou dodání do 5 dnů. Ačkoliv je aktuálně oficiálně předprodej určen pro USA, zařízení tak či tak dostanete s nabíjecí koncovkou evropského typu. Dále také i přes určení pro USA, v této zemi telefon nepodporuje tamní LTE sítě.
 
Pokud tedy máte o tohoto dravce zájem, není jednodušší cesta než zařízení v předprodeji zakoupit a Oppo Vám jej zašle ihned po ukončení předprodejní akce, tedy začátkem Července 2015.
 
Autor: Jiří Florián
Zdroj: AndroidHeadlines
 

 
 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat