úterý 30. června 2015

Apple Music, Beats 1 a iOS 8.4 online - aktualizace v plném proudu


Před několika málo minutami mohli majitelé jablečných zařízení s operačním systémem iOS 8.3 zaregistrovat, že se v nabídce aktualizací objevila verze 8.4. Update očekávaný již dlouho a ještě více od WWDC 2015, kdy bylo v rámci představení systému iOS 9 či či OS El Capitan, uvedeno také nové internetové rádio Beats 1 je nyní zde a běží plným proudem.
A co vlastně tato verze přináší. Kromě opravy chyb jak byly například padající zprávy se všude diskutuje především o předělané aplikaci Hudba.
Ta dostala při úplném základu graficky upravenou ikonu a při širším pohledu opravdu změněné prostředí v podobě jednoduššího material designu, který je stále více v oblibě a to na všech platformách.

Důležité ale je, že v záložce Rádio na nás nyní hned na prvním místě čeká nový kanál společnosti Apple, rádio Beats 1. Na něm můžete nyní slyšet historicky první živý vstup na tomto kanále v podání DJ Zane Lowa, který tento začátek pojal tak nějak epicky a kromě rocku a taneční hudby se rozjel i v oblasti relaxační hudby. Apple si dal skutečně záležet aby nešlo o jen tak nějaké tuctové rádio a tak nás na tomto kanále čekají vstupy ze studií v New Yorku a také LA, ale i z dalších mnoha. Samozřejmě jak jinak, frontman rádia Zane Low vede vysílání z potažmo hlavního studia v LA a ze studia v NY se můžeme těšit na Ebro Dardena, který byl objeven teprve nedávno, ale již nyní je hvězdou rozhlasového světa v americe. Z Londýna na nás potom čeká Julie Adenuga, která ač relativně neznámá má již nyní na twitteru přes 5000 následníků a je známá v Londýně především jako hlas tamního rádia Rinse FM. Tito tři, nyní již velikáni se od dnešního dne budou podílet na hudebním světě Apple Music a tím se i z ještě před pěti lety neznámého DJ Dardena či hlasu malého britského rádi Julie Adenugy stávají světoznámí moderátoři.


A co kromě tohoto rádia ještě nová aplikace nabízí? Samozřejmě placený přístup k již nyní obrovské hudební knihovně, na níž můžete bez omezení poslouchat hudbu dle vlastního výběru a dokonce si tuto i stáhnout pro offline poslech do svého jablečného zařízení. První tři měsíce si můžete vyzkoušet zdarma, ale již při první registraci je nutné mýt na svém účtu dostatečný kredit pro následující zaplacení měsíčního paušálu, jinak prostě nemáte šanci.

Mimo to je zde nyní také možné uložit si do sledovaných umělce dle svého výběru podobně jako je tomu na Twitteru a tak s nimi být obrazně řečeno v kontaktu vždy a všude.

Vynovená aplikace s novou službou tedy skutečně stojí za to a vzhledem k tomu, že Apple vždy nabízí hlavně kvalitu, můžeme se do budoucna jistě těšit na prvotřídní příděl hudby, rozhovorů a jiných novinek v podání těch nejlepších z celého světa. Každý si zde přijde na své a to od fanoušků klasického Rocku v podání například AC/DC či po HipHopové nadšence.

Takže zkoušejte, stahujte, poslouchejte, neboť zatím má toto nové rádio opravdu "šťávu" a pokud tímto stylem plánuje apple nasměrovat svou budoucnost, trefil do černého středu dnešní doby.





UP to 58% OFF! Coolest Android Smart Phones at gearbest.com!

Žádné komentáře:

Okomentovat