pátek 12. června 2015

Apple Watch 2 až v roce 2016

Jen několik málo měsíců po tom co se objevily informace, že nové Apple Watch by měly přijít ještě koncem tohoto roku, prosákly z Jižní Korei informace o tom, že nástup se pravděpodobně bude konat až příští rok. Dle spekulací by hodinky již nemuseli potřebovat ke svému fungování iPhone, ale skrze wifi by díky registraci na iCloud zastali většinu funkcí samy.


Dále byly také potvrzeny informace, že LG, které bylo exklusivním dodavatelem displeje, jím bude i v případě příští generace.
Samotné hodinky pravděpodobně přijdou na trh opět 24. Dubna (Apríla), tak jako první generace, neboť jak to již bývá zvykem, výrobci se ve valné většině případů drží jednou zavedených termínů.


Jihokorejský výrobce LG totiž v současnosti vládne na trhu s displeji pro chytré hodinky a v prvním čtvrtletí tohoto roku jeho podíl dosahoval 67% co se prodeje týče a 91% zisků z oblasti patřilo právě LG.
Necháme se překvapit a možná nakonec bude dodavatelem i již několikrát skloňovaný Samsung a Apple Watch by tak dostaly prvotřídní OLED displej.

Autor: Jiří Florián


Žádné komentáře:

Okomentovat