úterý 9. června 2015

Jak často máte sex? Nová funkce iOS 9 vám to umožní sledovat


Jako součást nové funkce pro sledování reprodukčního zdraví, přidal Apple možnost sledovat jak často máte sex a jestli jste použili či nepoužili ochranu. Nový část v aplikaci "Zdraví" vám také umožní sledovat další aspekty vašeho reprodukčního života.
reproductivehealth4reproductivehealth1
Nový doplněk pro sledování reprodukčního zdraví nebyl představen při prezentaci na WWDC 2015, ale byl uveden v buildu nové verze softwaru, který byl poskytnut vývojářům. Stejně tak jako další doplňky pro sledování zdraví je možné i u tohoto sledovat data pomocí grafu nebo jednoduše v číslech a je možné zvolit i sdílení informací mezi aplikacemi. Apple původně tuto možnost odmítal kvůli citlivosti informací o zdraví, která jsou v aplikaci shromažďována.
Doplněk pro sledování reprodukčního zdraví vám také dovolí sledovat bazální teplotu těla, kvalitu děložního hlednu, menstruaci či výsledky testů ovulace a špinění.
Pro ženy toto může být známka, že Apple skutečně myslí na všechny a že mu nejsou cizí ani výhradně ženské problémy.
reproductivehealth2
Apple plánuje vypustit iOS 9 na světlo světa na Podzim tohoto roku a zahrnuje mimo jiné také zlepšení výkonu a vylepšení pro Siri spolu se spoustou dalších změn.
Vývojáři již iOS 9 obdrželi a veřejná beta verze je plánována na Červenec.

Autor: Jiří Florián
Zdroj: Appadvice.com

Žádné komentáře:

Okomentovat