středa 10. června 2015

Nakupujte na Ebay přímo "z ruky". S novou aplikací pro Apple Watch

ebay app apple watch

Apple Watch nyní dokáží obsluhovat Ebay.
I když aplikace byla spuštěna pouze nedávno a její autoři zamýšlelo původně vytvořit pouze něco, co by Vám umožnilo být pouze ihned informování, rozhodli se nakonec jinak a zdá se, že to byl dobrý tah, neboť ohlašují úspěch na všech frontách.

Uživatelé nové aplikace mohou přijímat oznámení ze sledovaných aukcí a také mohou přihazovat, což je funkce, která mnohým usnadní život a ušetří i čas strávený s telefonem v ruce, neboť nyní již nemusíte sedět a čekat při "souboji" s dalšími kupujícími.

Dle vývojářů má aplikace k dispozici 28 možných notifikací pro příhozy, sledování aukce, prodej a zprávy a ty všechny mohou být zobrazeny prostřednictvím Apple Watch v krátkém a přehledném souhrnu.

Aplikace také uživateli nabízí upozornění o končící aukci, takže můžete jednoduše vidět, jestli je nutné, aby jste ještě přihazovali či ne. Je zde také spousta funkcí pro prodejte, včetně možnosti dostávat notifikace od kupujících a být stále informován o posledním vývoji. Prodejci mohou samozřejmě také využít možnosti souhrnného pohledu na prodávané položky, příhozy, hodnocení a mnoho jiných.

Design, který byl vybrán, takzvané "nakousnutí právě aktuálních informací" je samozřejmě v souhře s dynamickým vzhledem hodinek, takže eBay zvolil jednoduchý a funkční styl tak, aby byla však aplikace stále pro uživatele zajímavá.

"V duchu nového trendu lesklé komerce, budeme dále pracovat na tom, abychom našim klientům umožnili být vždy ve spojení s aktivitami, které jsou pro ně důležité," řekl při uvedení aplikace David Cheng, ředitel mobilního oddělení eBay.

Autor: Jiří Florián
Zdroj: digitaltrends.com




Žádné komentáře:

Okomentovat