středa 10. června 2015

YU Yuphoria dostává Nightly aktualizaci Canogenmodu

yu-yuphoria-1
 
Telefon YU Yuphoria jenž pohání Cyanogen OS je mezi námi teprve něco málo přes týden a již zaznamenal neuvěřitelný prodej v rámci Indie. To jen díky dvěma bleskovým prodejním akcím, kdy bylo zařízení dostupné pouze tři minuty a pokud jste měli štěstí jedno získat na Amazonu, měli jste potom pouze 15 minut na dokončení samotného nákupu a poté byl Telefon nabídnut dalšímu zájemci. Dašlí prodejní akce proběhne dnes, 11.6.2015.
 
A k samotnému zařízení? Běží na operačním systému Cyanogenmod 12, který je modifikovanou verzí Androidu 5.0 Lollipop. Ve výbavě může nabídnout 2 GB RAM a 16 GB interního úložiště. Srdcem telefonu je 64 bitový procesor Snapdragon 410 a na pěti palcovém displeji se nám nabízí rozlišění 1280 x 720 IPS, takže standardní HD. Odolnost displeje zajišťuje krycí sklo Gorilla Glass 3 a energii pro provoz dodává 2230 mAh baterie s technologií Qualcomm Quick Charge. Tato funkce je zatím dostupná jen na několika málo nových zařízeních. Co se slotů týče, nabídne nám YU Yuphoria podporu dual SIM a možnost rozšířit interní úložiště a to až o úctyhodných 128 GB.
 
YU Yuphoria byla již tak velmi lákavým zařízení a to hlavně díky cenně. Nyní postupuje o trochu dále a díky bleskové aktualizaci Cyanogen OS, která opravuje chyby a přináší nové možnosti a doplňky, se stává ještě více zajímavým.
 
Pokud i Vy vlastníte tento Telefon, potom můžete právě teď stahovat další verzi Nigthly Build Cyanogen OS, ale ještě předtím než se začnete divit, proč je tato verze označena jako "lettuce", toto je jen kódové označení pro zařízení.
 
Chtěli byste také jedno nebo se chystá ke koupi? Napište nám proč.
 
 
Autor: Jiří Florián
Zdroj: androidauthority.com

Žádné komentáře:

Okomentovat