pondělí 31. srpna 2015

10 Nejstahovanějších filmů minulého týdne - filmové pirátství v přehledu

Máme zde další Pondělí což znamená nový přehled nejstahovanějších filmových hitů minulého týdne. První příčky zůstávají v podstatě stejné, ale na rozdíl od pár posledních týdnů došlo konečně opět k rozhýbání a do žebříčku se dostalo pár novinek. Jako klasika zde zůstává nostalgicky známý železňák Arnold se svým robotem z budoucnosti či vynikající pokračování hudební komedie, Ladíme 2. Ani další díl filmové řady Šílený Max neopustil top 10 a statečně se drží také skupina neohrožených Avengers v čele s cynikem Tony Starkem.


V dnešní top 10 se ale našlo místo pro sestavu pěti příslovečných skokanů, v podání katastrofického snímku San Andreas, v němž hlavní roli ztvárnil obr Dwayne The Rock Johnson, nebo sci-fi thriller Nesmrtelný, kde si zahrál vynikající Ryan Reynolds. A ani idol žen Channing Tatum nezůstává v pozadí, neboť na šesté místo se vyšplhalo pokračování komediálního dramatu Bez Kalhot XXL. Aby tohot nebylo málo, již tak žebříček našlapaný dramaty nám doplnilo sportovní drama ze světa boxu, kde byl na místo hlavního hrdiny dosazen nezvykle Jake Gyllenhaal, jehož zná většina diváků například z komediálního dramatu Láska a jiné závislosti, v němž si zahrál společně se známou a oblíbenou Anne Hathaway.

Místo v žebříčku(místo předchozí týden)Název filmu originál / Český název CSFDIMDb Hodnocení / Trailer
torrentfreak.com
1(2)Avengers: Age of Ultron (Web-DL) / Avengers: Age of Ultron7.8 / trailer
2(1)Mad Max: Fury Road / Šílený Max: Zběsilá cesta8.4 / trailer
3(…)San Andreas (Web-DL) / San Andreas6.4 / trailer
4(…)Self/less / Nesmrtelný6.5 / trailer
5(2)Aloha / Aloha5.3 / trailer
6(…)Magic Mike XXL (HDRip) / Bez Kalhot XXL6.2 / trailer
7(…)Southpaw (HDrip) / Bojovník7.8 / trailer
8(…)Minions (HDRip) / Mimoni6.7 / trailer
9(5)Terminator Genisys (Subbed HDTV rip) / Terminátor Genesys7.0 / trailer
10(7)Pitch Perfect 2 / Ladíme 26.8 / trailer

Takže jak je vidět, minulý týden si diváci zamilovali především dramata a akční snímky. Samozřejmě komedie se udržely také a mezi dalšími nejoblíbenějším našla své místo akční komedie Spy / Špión, v níž hlavní trojici nemohl režisér vybrat lépe, neboť zde pospolu vystupuje Melissa McCarthy, která se divákům vryla do paměti jako Suki ze seriálu Gilmorova děvčata (Tammy, Drsňačky), Jason Statham (Kurýr, Postradatelní) a Jude Law (Na dotek, Sherlock Holmes).

Nakonec zde máme opět několik trailerů jako bonus a odreagování.

 

Autor: Jiří Florián
Zdroj: Torrentfreak.com

Now Start Your New Healthy Life Style with the Electronic Cigarettes! Fresh Flavor, Free Soul!

Žádné komentáře:

Okomentovat