úterý 11. srpna 2015

Ascend Mate 8 zachycen na prvních renderech

Již dříve jsem psal, že Huawei provádí momentálně bravurní marketingový tah, neboť veletrh IFA se blíží a jeho očekávané nové vlajkové lodi z rodiny Ascend ještě skutečně oficiálně nevíme ve své podstatě nic. Mate 8 by se měl ukázat v Berlíně druhého Září (Septembra) a pokud se předpovědi vyplní, máme se skutečně, ale vážně na co těšit.


Spekulační specifikace jsou totiž velmi zajímavé a i když by někdo mohl tvrdit opak, nasazení této výbavy je velmi pravděpodobné, neboť na svou řadu Ascend je Huawei po právu hrdý. 4GB operační paměti RAM nabízí sice dnes již pěkná řádka modelů, ale nasazení společně s osmi jádrovým chipsetem o taktu 2,4GHz, který nabízí proprietální Kirin 950, by dalo nejnovějšímu phabletu doslova brutální dávku výkonu. Společně pak s šesti palcovým displejem o rozlišení QHD a optikou společnosti SONY s hodnotami 20,7 a 8 megapixelů dostáváme luxusní lahůdku pro opravdové znalce.

Dnes se na povrch dostal údajný render skutečné podoby očekávaného krále a pokud je tomu tak, dočkáme se mírně zakřiveného displeje po stranách, mírně po vzoru Samsungu Galaxy Edge avšak ne až v takové míře. Také šuplíček na SIM kartuse přesunul do čela telefonu a konstrukce se zdá být nejen unibody, ale dokonce zadní část s rámečkem vypadají jako jeden celek po vzoru iPhone 6.
Nebylo by vůbec zvláštní, kdyby se nový Mate 8 ubral směrem zaoblených hran a zakřiveného displeje. Přeci jen 6 palců je již pořádná velikost a oblé tvary jen napomáhají dobrému držení.

Nyní nám nezbývá nic než čekat na další drby a také na veletrh IFA.

Autro: Jiří Florián
Zdroj: gizchina




Žádné komentáře:

Okomentovat