úterý 4. srpna 2015

Samsung Galaxy Note 5 - první skutečné fotky - rychlovka

Jen co jsem dopsal článek o uniklých informacích v nichž se dva očekávání představitelé světa top smartphonů konečně skutečně odhalili co se výkonové výbavy týče, objevil se na internetu článek z první ruky, v němž je vyfocen Note 5 v plné parádě.

Na fotkách je model určený pro představení na tiskové konferenci v New Yorku a byl zapůjčen k pouze skutečně rychlému nafocení. Můžeme se jen domýšlet proč vlastně Samsung tento model nechal vyfotit, ale myslím, že účel je jasný. Marketing a reklama funguje vždy spolehlivě a stejně jako se děti zaujmou dobroty a pohádky, korejský výrobce ví moc dobře jak vzbudit ještě větší zájem.


Na fotkách je vidět, že model skutečně nedostal nejnovější USB typu C, ale zůstal stále ještě u klasického mikro USB konektoru. Také jsou krásně vidět zaoblené hrany zadní strany telefonu, které se drží linie nastavené modelem Edge. Opět zde také ale Samsung ukazuje, že již skončil s výrobou vlajkových lodí, které stále mají nádech hračkovitosti a kovový rámeček spolu s povedenými liniemi dýchají elegantností po vzoru již představených modelů šesté řady.

Jak již bylo v předchozím článku řečeno, tento krasavec dostal 4GB RAM, procesor Exynos 7420, 3000 mAh baterii a k dispozici bude v s úložištěm 32/64/128 GB.

Tak co na něj říkáte?

Autor: Jiří Florián
Zdroj: androline.com

Související články:




Žádné komentáře:

Okomentovat