pátek 3. července 2015

Unikl nový render BlackBerry Venice - Kanaďan s Androidem

Již dříve jsme Vás v článku informovali o záměru kanadského výrobce BlackBerry, vytvořit telefon s operačním systémem Android a bezpečnostními prvky BIS (Blackberry Internet Service). Dnes se na světlo světa dostal render toho jak by mělo údajné BlackBerry Venice vypadat.

Trvalý odkaz na vložený obrázek

Features of Snapdragon 808 processorsJak jsem již psal minule, BlackBerry Venice by podle zvěstí mělo spatřit světlo světa někdy začátkem Listopadu (Novembra) tohoto roku a neměl by to být žádný patolízal. Spekuluje se o chipsetu Qualcomm Snapdragon 808 SoC, což sice není Snapdragon 810 či 820, ale vše se může ještě změnit a i tak se nejedná o žádný podřadný procesor. Tomuto by měla sekundovat RAM o kapacitě 3 GB a dobrou zprávou je přítomnost androidu ve verzi 5.1 či Bluetooth ve verzi 4.1. O zobrazení fotek, které snad BlackBerry udrží v minimálně takové kvalitě jako dodnes, by se měl postarat QHD IPS displej s velikostí 5,4 palce. Na selfies Vám pak bude muset nejspíše stačit přední snímač o 5 megapixelech a na záznam dění okolo zadní optika s rozlišením 16 MP.
To vše je stále jen standardní výčet klasického androidu, ale zajímavostí by měla být výsuvná hardwarová klávesnice, která by tak zachovala jistou dávku nostalgie a kvality kanadského výrobce.

Autor: Jiří Florián
Zdroj: @evleaks

Žádné komentáře:

Okomentovat