sobota 11. července 2015

Motorola Moto G 2015 - první sada detailních renderů

První model úspěšně řady Motorola Moto G spatřil světlo světa již v Listopadu 2013 a ukázala, že je možné vyrobit výkonné zařízení se systémem Android tak, aby jste nemuseli při jeho koupi vytáhnout z peněženky měsíční plat i více. Druhá generace bohužel trošku zaspala a tak tento model nebyl takovým úspěchem, neboť již při jeho uvedení se nejednalo o hardwarově příliš zajímavý telefon. Tento rok nám Motorola představí již třetí generaci tohoto modelu a již dlouhou dobu unikají postupně informace o vzhledu i výbavě.
O modelu Motorola Moto G 2015 bylo již na internetu mnoho informací včetně videa zachycujícího test Antutu Benchmark, či různé fotky, které se snaží o zachycení tohoto broučka.
Nyní máme možnost se podívat na celou sadu renderů zobrazujících tento model z různých úhlů a to ve vysokém rozlišení, což umožňuje konečně spatřit přesně detaily chystaného zařízení.

Co se specifikací týče, ve videu můžete jasně vidět detaily zařízení, které říkají, že tento model dostal do vínku pěti palcový HD displej, což sice není špička dnešních zobrazovacích panelů, ale jemnost 320dpi již dává velmi slušnou kvalitu obrazu. Operační paměť RAM v podání 1GB kapacity také již dnes není žádný zázrak, ale musíme brát v potaz, že Moto G se nesnaží zabodovat na příčkách high-end modelů, ale dát uživateli možnost zakoupit si chytrý telefon použitelný v každodenním životě za rozumnou cenu a s vynikající kvalitou. Posunem oproti levnějším modelům například z číny, je použití procesoru Qualcomm Snapdragon 410, který se svými čtyřmi jádry Cortex-A53, 64 bitovou architekturou a frekvencí 1,4 GHz již slibuje pro běžné používání slušnou dávku výkonu. 

Moto G 3. Generation Render_nwl_01Moto G 3. Generation Render_nwl_02
Na straně fotoaparátu pak tento model dostal do vínku 13 MP zadní optiku s LED bleskem a na straně úložiště přichází v základu s 8 GB. Velmi pozitivní je však přítomnost nejnovějšího androidu Lollipop 5.1.1, který si za velmi krátkou dobu získal již mnoho příznivců a těší se velké oblibě.

Samozřejmě do doby než bude tato třetí generace modelu Moto G uvedena zbývá ještě spousta času a tak může výrobce samozřejmě ještě mnohé změnit k lepšímu. Zatím, alespoň esteticky vypadá tento model opět velmi zajímavě a Motorola se stále drží svého již zaběhnutého designového stylu.

Autor: Jiří Florián
Zdroj: gsmarena

Smart Bracelet Sale

Žádné komentáře:

Okomentovat