sobota 4. července 2015

LG G2 již brzy dostane Android Lollipop 5.1.1

Většina výrobců mobilních telefonů se soustředí na upgrade operačního systému převážně u posledních modelů a na ty starší se dostane jen velmi zřídka. Jednou ze společností, která však zdá se vyslyšela volání uživatelů je LG, která se u své vlajkové lodě z roku 2013 rozhodla pokračovat v podpoře na 100%. Není divu, neboť LG G2 ač již v digitálním světem bychom jej mohli nazvat stařečkem, podává stále prvotřídní výkony a bez problémů se vyrovnává mnoha současným top modelům střední třídy.
LG-G2-Android-5-1-1-w782V Dubnu tohoto roku dostalo LG G2 upgrade na Android Lollipop 5.0 a jak je vidět, nejednalo se o poslední slovo tohoto modelu. Mnoho uživatelů sice na tomto zařízení s úspěchem používá již i Android 5.1.1, ale tou zatím pouze v podání custom rom od producentů jako jsou například Cynaogen Mod či Resurrection Remix. Nyní se však tento korejský výrobce rozhodl opět povýšit a tak se na sociálních sítích objevila zpráva, že nová verze systému Lollipop ve verzi 5.1.1 přijde oficiální cestou pravděpodobně někdy na přelomu Srpna a Září. Zdrojem těchto informací má být přímo pracovník oddělení vývoje softwaru v LG. Ten se také nechal slyšet, že nejnovější verze systému přinese na tuto kdysi vlajkovou loď i některé funkce, které se objevily u LG G4.
Bližší informace zatím nejsou známy, ale i tento upgrade se jeví jako logický krok, neboť i přes to, že model LG G2 byl top před dvěma lety, stále si drží svou jistou pozici na trhu a mezi uživateli se těší velké oblibě.

Autor: Jiří Florián
Zdroj: AndroidAuthority


Mlasis Smartphone Big Sale! For Father's Day

Žádné komentáře:

Okomentovat