sobota 4. července 2015

Vývojářská verze HTC One M9 získává OTA aktualizace na Android 5.1.1

Fanoušci poslední vlajkové lodě společnosti HTC, modelu One M9 mohou začít jásat. Telefon totiž dostává aktualizaci na nejnovější Android Lollipop 5.1.1, ale pouze verze pro vývojáře. Samotný aktualizační balíček zabírá přibližně 794MB takže pro jeho stažení je ideální přístup k internetu prostřednictvím WiFi.  Seznam změn není nejmenší a tady jsou některé z nich.
  • Android 5.1.1 Lollipop
  • Vylepšení výkonu samotného přístroje
  • Zlepšení výdrže baterie
  • Optimalizace zahřívání telefonu
  • Vylepšení fotoaparátu
  • Optimalizace kvality hovorů
Android Lollipop 5.1 now available for the HTC One M9 Developer EditionZatímco co zlepšení kvality fotoaparátu je pouze kosmetickou úpravou a bonusem, řešení problému se zahříváním samotného přístroje je na místě a to z již známých důvodů problémů s chipsetem Qualcomm Snapdragon 810 o němž jsme Vám nejednou psali.
HTC pokračovalo a stále pokračuje v hledání softwarového řešení tohoto problému se zahříváním tak, aby došlo ke snížení vydávaného tepla výkonného chipsetu. Tento problém pak jen umocňuje použití kovové konstrukce celého telefonu, která celé teplo akumuluje.
Pro ty, kteří nevlastní vývojářskou verzi telefonu, zbývá pouze čekat, což nemusí být naškodu, neboť vývojářské verze zatím odhalí potenciální problémy, které může výrobce do samotné aktualizace všech modelů ještě odladit.

Autor: Jiří Florián
Zdroj: Android Central


UP to 58% OFF! Coolest Android Smart Phones at gearbest.com!

Žádné komentáře:

Okomentovat