čtvrtek 2. července 2015

Aplikace Blue Link automobilky Hyundai nyní také pro Apple Watch


S přibývajícími technologiemi a především v oblasti nositelného příslušenství se i Vaše klíčky od auta pomalu stávají vzdálenou minulostí. Na tuto oblast se v poslední době zaměřila i automobilka Hyundai, která již začátkem tohoto roku vydala aplikaci pro Android Wear. Nyní dohání mezeru a nedlouho po uvedení Apple Watch přichází s aplikací i pro tuto platformu. Obě aplikace je samozřejmě možné stáhnout v obchodech ať již Google Play či App store a najdete ji pod názvem Blue Link.
Tato aplikace umožňuje propojení automobilů značky Hyundai s chytrými hodinkami, díky čemuž je následně možné skrze ně například nastartovat či vypnout motor, zamknout a odemknout vůz a nebo i ovládat světla automobilu.
Aplikace však nekončí pouze u těchto možností a mimo jiné nabízí také například mapy, které umožňují majiteli nalézt své auto a ještě další malé vychytávky. Velikou předností aplikace je možnost ovládání celého prostředí pomocí hlasových příkazů. Tím pádem si pomocí příkazů můžete například změnit teplotu ve voze. Tvůrci ve společnosti Hyundai mysleli na vše a tak součástí této "hračky" je také schopnost detekovat vzniklou nehodu.



Frank Ferrara, provozní viceprezident pro styk se zákazníky automobilky Hyundai v Americe řekl, že "Dát zákazníkovi další možnost jak být v kontaktu s vozem je jeden z našich hlavních cílů. Aplikace Blue Link pro Apple Watch sjednocuje všechny naše technologické nej. Nyní můžete řidič vstoupit do vozu Sonata a zjistit, že je podporována integrace iPhonu, adaptivní tempomat, schopnost detekovat slepá místa a chytrý kufr, který se sám otevře pokud se k němu postavíte."

Autor: Jiří Florián

Get Free Shipping on Car Electronics at GearBest.com! Customize and Personalize Your Car!

Žádné komentáře:

Okomentovat