středa 1. července 2015

Steve Jobs - další film o "legendě", drama na způsob Social Network (nejen Trailer)

Všichni na světě slyšeli o Stevu Jobsi, zakladateli společnosti Apple, který se do světa digitálních technologií podepsal nesmazatelným písmem. Dal světu Mac, iPhone a mnoho dalšího a je vizionářství a entuziazmus neznali hranice. Bohužel se dožil pouhých 56 let, ale od jeho smrti v roce 2011 se svět dočkal již dvou filmových zpracování života tohoto velikána. 


posterVe prvním filmovém zpracování, které vyšlo v roce 2013 pod názvem "Jobs", ztvárnil hlavní roli Ashton Kutcher a jak výkon jeho, tak celý film byl velmi kladně hodnocen a setkal se s neobyčejným úspěchem. Avšak toto se dalo očekávat vzhledem k tomu, že společnost, kterou Steve Jobs založil, těží především z věrnosti skalních příznivců. Tudíž o na film čekali miliony fanoušků dříve než se dostal na světlo světa. Ashton Kutcher si zde dle mého vlastního názoru zahrál svou životní roli a mohu říci, že po většinu času se skutečně zdálo, jako by se samotným Stevem Jobsem stal.


Nyní k nám přichází druhé filmové zpracování života velikána digitálního věku pod názve "Steve Jobs" a staví celý příběh mnohem více dramaticky, než jak bylo podáno ve zpracování z roku 2013. Hlavní roli, tedy Steva Jobse, si v tomto díle zahrál původem německý herec Michael Fassbender, který je znám především z filmů X-Men První třída či X-Men Budoucí minulost. Ze samotného traileru se nemohu ubránit pocitu, že toto zpracování již cíleně míří na prodejnost a tak zde film vypadá mnohem více dramaticky a s mnohem větší dynamikou zvratů než v prvním zpracování. Po boku Michaela si zde zahraje například Kate Winslet, či Seth Rogen.


Momentálně nám ale nezbývá než si počkat na premiéru, která se v České a Slovenské republice bude konat 12.11.2015.

Autor: Jiří Florián

Global Free Shipping and Low to $50 for 2015 Best Android Tablets @gearbest.com
Mini TV Box Deal Zone 

Žádné komentáře:

Okomentovat