čtvrtek 23. července 2015

Huawei a Ascend Mate 8 láká zájemce do Berlína

Ve včerejším článku jsme se zabývali spekulacemi o údajné nové bestii čínské společnosti Huawei v podobě nového modelu úspěšné řady Ascend Mate, tedy Mate 8. Je již jasné, že k jeho představení dojde na veletrhu IFA v Berlíně, neboť samotný Huawei na tento veletrh láká nebývale intenzivní reklamou.

Na tomto veletrhu, se tento rok objeví přibližně 460 výrobců z Číny, což je největší zastoupení ze všech zúčastněných zemí. Mezi nimi tedy nechybí ani Huawei, který zde minulý rok představil modely Ascend G7, dále také luxusní safírový model P7 a samozřejmě předchůdce očekávaného modelu, Ascend Mate 7. Minimálně tedy model Mate by se měl tento rok dočkat představení dalšího člena rodiny, který jak již jsem psal včera, svou výbavou útočí na nejvyšší příčky mezi dnešním high end modely.
Kromě ultra jemného QHD displeje a výkonného osmi jádrového procesoru KIRIN950, by měl model Mate 8 přijít ve dvou variantách, přičemž dražší nabídne 4GB RAM a úložiště 64GB a varianta levnější "pouhé" 3GB RAM a 32GB úložného prostoru. 

Jen pro zajímavost. Na veletrhu IFA se kromě světových značek ať již známějších či nových objeví opět také český výrobce ETA, který je součástí tohoto veletrhu již dlouhá léta.



Autor: Jiří Florián

Žádné komentáře:

Okomentovat