pátek 3. července 2015

OPPO Mirror 5s oficiálně představeno - na palubě Snapdragon 410 a Lollipop 5.1

OPPO Mirror 5s announced

Společnost OPPO není v oblasti mobilních telefonů žádným nováčkem a v posledních několika týdnech se spekulovalo, zda nový model Mirror 5s skutečně spatří světlo světa již v druhém týdnu měsíce Června tak, jak bylo řečeno. Vypadá to že čínský výrobce si ale pospíšil a dnes byl model Mirror 5s oficiálně ohlášen.

Screen Shot 2015-07-03 at 4.47.13 PMNový smartphone se řadí do rodiny střední třídy a tak pod jeho křišťálově lesklým povrchem bije srdce v podobě čtyř jádrového procesoru od společnosti Qualcomm, Snapdragon 410. Tento procesor běží na 64 bitové architektuře a výkon zajišťují čtyři jádra ARM Cortex A53 z nichž každé je taktováno na 1,2 GHz. Díky tomuto chipsetu má telefon k dispozici standardní mobilní pásma 2G/3G a 4G LTE, Bluetooth ve verzi 4.1 či možnost záznamu videa ve Full HD rozlišení. Procesor umožňuje telefonu také využít možnost rychlého nabíjení, takže se nemusíte bát připojit výkonnější nabíječku a dá se očekávat, že ta bude i součástí budoucího balení. Vzhledem k tomu že telefon dostane do vínku baterii o kapacitě 2420mAh, nabíjení bude skutečně otázkou krátké chvíle. O grafický požitek se postará grafický čip Andreno 360 GPU.

Tomuto všemu pak na straně výkonu sekunduje operační paměť RAM se 2GB a úložiště se nám nabízí v klasickém základu, tedy 16GB ovšem s možností rozšíření pomocé paměťových karet až do velikosti úctyhodných 128GB, což je již řádný dávka úložiště. Dále pak Mirror 5s přichází s již klasikou poslední doby a tím je dual SIM podpora.

Screen Shot 2015-07-03 at 4.47.01 PMPro Vaše fotky z dovolené či jen tak si OPPO připravilo dvojici fotoaparátů, z nichž zadní disponuje rozlišením 8MP a přední 5MP, tudíž taková ta základní klasika telefonů střední třídy.
Výrobce osadil tento model nejnovějším androidem ve verzi 5.1 Lollipop, který se k uživateli dostane s nádstavbou ColoroOS 2.1 pevně vloženou do systému.

Zatím se ještě výrobce nezmínil, v jaké cenové hladině začne telefon prodávat a tak o tomto ani nebudeme spekulovat. Zůstane li však výrobce v cenových relacích, které udržoval doposud, bude se jistě jednat o velmi zajímavou nabídku.

Autor: Jiří Florián

Zdroj: OPPO.com, AndroidAuthority


UP to 58% OFF! Coolest Android Smart Phones at gearbest.com!

Žádné komentáře:

Okomentovat