sobota 25. července 2015

Samsung Galaxy S6 Edge+ dostane 4GB a opět Exynos 7420


V poslední době velmi diskutovaný vyšší model Samsungu Galaxy S6 Edge s přídavkem Plus bude pravděpodobně představen společně s modelem Galaxy Note 5 a to někdy v polovině Srpna (Augusta). Zdá se ale, že společné nebudou mít tyto dva telefony pouze datum odhalení.

Nejnovější zprávy z Vietnamu, které se dnes na internetu objevily avizují přítomnost 4GB operační paměti RAM, přičemž předchozí model dostl "pouze" 3GB. Je to jen jeden den, kdy se stejným odhalením přišel model Galaxy Note 5, avšak v jeho případě tato inforamce přišla prostřednictvím banch-marku. Prozatím tedy musíme věřit pouze neověřeným informacím od osoby, která má údajně k dispozici prototyp.

Pokud tedy informace hovoří pravdu, bude se jednat o představení hned dvou zařízení společnosti, které budou disponovat zatím nejvyšší používanou kapacitou operační paměti u mobilních zařízení. V moha článcích se již dříve také objevily informace, že nový model Edge+ dostane stejný chipset jako jeho předchůdce avšak s vyšší taktovací frekvencí. To by mohlo být výsledkem několika malých úprav ze strany společnosti. Některé zvěsti hovoří také o možnosti nasazení procesoru od společnosti Qualcomm v podobě Snapdragonu 808.

Co však bylo dnes potvrzeno je kapacita baterie, která u modelu Edge+ dosahuje hodnoty 3000mAh, což není nejhorší skóre avšak ve skupině tabletofonů se jedná o nižší příčku. Výkonový posun a pokroky v podobě rozměrů a použitých materiálů tak donutil Samsung udělat ústupky v oblasti kapacity baterie, která je dokonce srovnatelná s předchozí řadou Galaxy S5.

Jak je samozřejmě známo, v případě zvěstí a spekulací je nutno tyto informace brát s jistou dávkou rezervy, neboť ne vše musí být v konečném důsledku přesně tak, jak bylo avizováno.

Zdroj: samsungviet.vn

Žádné komentáře:

Okomentovat