sobota 4. července 2015

UMI Zero 2 nabídne 2 displeje

Zdá se, že po vzoru Yotaphone či Siswoo R9 Darkmoon se přidává další výrobce do boje o místo ve světě mobilních telefonů s dual displejem. Yotaphone přišel se svým konceptem a prvním modelem již v roce 2012 a druhá verze spatřila světlo světa minulý rok. Tento telefon přišel s kombinací AMOLED panelu jako hlavního displeje a vzadu energeticky šetrný E-Ink, který je používán především pro elektronické čtečky.

Každopádně nyní po spuštění nové facebookové stránky modelu UMI Zero 2 se zdá, že se tento výrobce rozhodl následovat tyto dva předchůdce jiných výrobců a do svého nového modelu nasadit kromě klasického zobrazovacího panelu také zadní, opět s využitím technologie EPD, tedy E-Ink.

UMi Zero 2_1Podle zdroje by měl být zadní panel dokonale čitelný na slunci a samozřejmě v první řadě by měl ušetřit ohromné množství energie. Samozřejmě tento displej nemusí vyhovovat všem, neboť displeje s technologií E-Ink jsou pouze černobílé a nejsou určeny pro všechny úkony a to vzhledem i k rychlosti odezvy těchto displejů. To však nebrání tomu, aby Vám tento displej ušetřil drahocennou baterii například při zobrazování notifikací, čtení knih či zpráv a jiných operacích, při nichž není třeba rychle měnit zobrazení.

Jistě je ale dobré, že další výrobce přichází na trh s takovýmto telefonem, neboť rozšířením výroby a nabídky se zlepšuje technologie a již Siswoo, který je nadupaný dravec s osmi jádrovým procesorem o taktu 1,7 GHz či 3GB RAM a Androidem 5.0 Lollipop, posunul tuto oblast o velký krok. Snad se tedy společnosti UMI podaří model Zero 2 vyšperkovat k dokonalosti, neboť jakákoliv technologie, která prodlouží život telefonu je v dnešní době pouze plus.

Autor: Jiří Florián
Zdroj: AndroidHeadlines, UMI Zero 2 (facebook)


Global Free Shipping and Low to $50 for 2015 Best Android Tablets @gearbest.com

Žádné komentáře:

Okomentovat