pondělí 28. září 2015

10 Nejstahovanějších filmů minulého týdne - filmové pirátství v přehledu

Další týden máme za sebou a je tedy čas podívat se, jak se vyvíjel žebříček nejstahovanějších filmových novinek minulý týden.

V podstatě se zde neudálo nic zásadního, až na jednoho obřího skokana, který se dostal z desátého místa až na první. Několik filmů nám nahradily snímky, které se však již v naší Top 10 objevily dříve a tak se zdá, že nějakou dobu zde budeme mít spíše jakýsi boj o první příčky.


Oním skokanem se stal snímek, který jsem zmiňoval minulý týden a který mne skutečně vzhledem k ději, pointě i zpracování velmi mile překvapil. Tommorowland nebo-li Země zítřka, již vyšel na DVD i u nás a nejinak je tomu i u dalších snímků z dnešní Top 10. Katastrofický snímek San Andreas se po ztrátě pořadí minulý týden vyhoupnul bleskurychle na třetí místo a není čemu se divit, obsazení herce Dwayna Johnsona dává filmu zcela jiný nádech a nejedná se již o pouze další nudný pesimistický snímek. Ocelový Arnie to také nevzdává a ač již poněkud kýčovitě, nejnovější z řady filmů Terminátor stále táhne a minulý týden si opět získal jednu z vedoucích pozic. Po nějakém tom týdnu se zpět mezi ty nejoblíbenější vrátilo i pokračování lehce komediálního snímku Bez kalhot ve verzi XXL a možná se pletu, ale dle mého na tomto mají největší podíl ženy, která zkrátka hlavní postavě v podání Channinga Tatuma nedokáží odolat.

Kdo se ale statečně drží a to již několik týdnů je drsňák Šílený Max, ale také malý a roztomilý Mimoňové. Z minulého týdne se udržela komedie o bláznivé rodinné dovolené a bohužel avšak nejspíše ne na dlouho se ztratil sci-fi snímek Nesmrtelný.

Takže tady je Top 10 oblíbených filmů minulého týdne a dále se opět podíváme na nějaký ten trailer a hudební zpestření.

Místo v žebříčku(Místo předchozí týden)Název filmu originál / Český název CSFDIMDb Hodnocení/ Trailer
torrentfreak.com
1(10)Tomorrowland / Země zítřka6.6 / trailer
2(…)Terminator Genisys / Terminátor Genesys6.8 / trailer
3(…)San Andreas / San Andreas6.2 / trailer
4(1)Avengers: Age of Ultron / Avengers: Age of Ultron7.8 / trailer
5(2)Minions (Webrip) / Mimoni6.7 / trailer
6(…)Mission: Impossible – Rogue Nation (HDRip) / Mission Impossible - Národ grázlů7.7 / trailer
7(3)Mad Max: Fury Road / Šílený Max: Zběsilá cesta8.4 / trailer
8(4)Vacation (Subbed WEBRip) / Bláznivá dovolená6.3 / trailer
9(…)Magic Mike XXL / Bez kalhot XXL5.9 / trailer
10(7)Fantastic Four (Subbed HDrip) / Fantastická čtyřka4.0 / trailer

Zde je tedy pár slibovaných trailerů.


A samozřejmě nesmíme zapomenout na trochu filmové hudby pro zpestření. A dáme si opět také něco staršího, neboť že je něco starší hned neznamená, že je to horší. V tomto případě bych řekl, že právě naopak. Tak schválně, kdo z vás si pamatuje? :-D




Autor: Jiří Florián
Zdroje: torrentfreak


Další články:

Žádné komentáře:

Okomentovat