pondělí 28. září 2015

Výpadek Facebooku v plném proudu

Aktualizováno - 2015-09-28 21:48
Pro dnešek by facebookového výpadkového šílenství již stačilo a souhlasí s tím i někteří videoblogeři. Nemůžu nic než částečně souhlasit, ale pro všechny případy je zde pro ty z Vás, kteří si bez této sítě nedokáží představit život, jedno krásné krátké video.

Stav uživatele Facebooku po dvou minutách výpadku


Aktualizováno - 2015-09-28 21:43


Aktualizováno - 2015-09-28 21:37
Něco pro pobavení když už nám ten FB nejde. Na ostatních sociálních sítích a zejména Twitteru se rozběhla horlivá debata, která se neobejde bez vtípků a nápaditých videí. Zde je jedno pro Vás.

                                                  Co se stane když zkolabuje Facebook


Aktualizováno - 2015-09-28 21:33
Takže v současné době je Facebook ve stavu Error a během dnešního dne se jedná v součtu již o 24 minut totálního výpadku této sociální sítě.
Za poslední týden jde již o třetí delší výpadek této sítě a zatím stále bez jakéhokoliv vyjádření ze strany FB.


Původní - 2015-09-28 20:55
Již několik dnů se potýká Facebook s neustálými výpadky a nejinak je tomu i dnes. V posledních dvou dnech rapidně roste počet výpadků této světově největší sociální sítě.


Na internetu se objevují hlášení o pádech či nedostupnosti sociální sítě Facebook a to nejen na mobilních platformách ale v podstatě všech možných systémech. Pravděpodobně se tedy jedná o další z problémů, při nichž tento gigant podcenil vytíženost a nejspíše během aktualizací na serverech nápor zkrátka nevydržel.

Momentálně je dle serveru Downdetector stav nejhorší ve Spojených státech, ale už i Evropané pocítili "tvrdou realitu". Za poslední dva dny se dokonce na internetu objevilo již několik zbrusu nových vtipů na toto téma. Právě nyní je dle serveru Currentlydown tato sociální síť lidově řečeno zcela odvařená a je tedy mimo provoz. Uvidíme jak se s touto situací kluci u FB poperou a jak rychle uvedou vše do plného provozu na dobu delší než jeden den.

--- Každopádně i při občasném spuštění sítě je možné vidět, že načítání v podstatě neběží, takže o nějaké opravě zatím ještě nemůže být řeč.

--- Nadále Facebook běží i neběží a aktuální stav sledujeme na Currentlydown zrakem ostřížím.



Autor: Jiří Florián

Žádné komentáře:

Okomentovat