pondělí 14. září 2015

10 Nejstahovanějších filmů minulého týdne - filmové pirátství v přehledu

Další Pondělí a opět začátek pracovního týdne. Pro někoho však pouze další pracovní den, ale každopádně pro nás to znamená další díl našeho seriálu Top 10 filmového pirátství.

Minulý týden jsme si dali extra nadílku trailerů od starších legendárních snímků až po ty nejnovější a popravdě, moc se toho v žebříčku za ten týden nezměnilo.
Většina titulů zůstává stejná a změnilo se pouze pořadí. Statečně se drží hrdinská sestava v podání Avengers a také neúnavní a střeštění Mimoni zdá se naši Top 10 jen tak neopustí. Kdo však již v této desítce místo nenašel je neporazitelný agent Tom Cruise či ocelový Arnie. Na druhou stranu zde máme v žebříčku dva nováčky, jejichž názvy však mluví sami za sebe.


Na čtvrtém místě se minulý týden umístilo nejnovější zpracování Fantastické čtyřky od studia Marvel. V této sestavě již nenajdete protagonisty z dřívějšího dvojdílného zpracování a samotný děj se posouvá poněkud dále a to jak v čase, tak i v oblasti dávky propracovanějšího žánru sci-fi. 

Druhý nováček je z trošku jiného soudku a název Poltergeist není třeba vysvětlovat. Ve snímku ožívá hororová legenda a i když se jedná opět o jakýsi akční horor, připravte si pevné nervy. Už se ale pojďme podívat na dnešní Top 10.

Místo v žebříčku(Místo předchozí týden)Název filmu originál / Český název CSFDIMDb Hodnocení/ Trailer
torrentfreak.com
1(4)Avengers: Age of Ultron / Avengers: Age of Ultron7.8 / trailer
2(1)Minions (HDRip) / Mimoni6.7 / trailer
3(9)Entourage / Vincentův svět7.0 / trailer
4(…)Fantastic Four (Subbed HDrip) / Fantastická čtyřka4.0 / trailer
5(2)Mad Max: Fury Road / Šílený Max: Zběsilá cesta8.4 / trailer
6(3)Self/less / Nesmrtelný6.5 / trailer
7(6)Straight Outta Compton (Subbed HDRip) / Straight outta Compton8.3 / trailer
8(7)Southpaw (HDrip) / Bojovník7.8 / trailer
9(…)Poltergeist / Poltergeist5.0 / trailer
10(5)San Andreas (Web-DL) / San Andreas6.4 / trailer

Jak je vidět, některé žánry mají zkrátka na internetu a vlastně všeobecně více zarytých příznivců. Jiné se vyhoupnou jednorázově a opět se dál drží své stabilní linie. Jistě je ale na co se dívat a ne jen chvilku.

Zde je opět pár trailerů a vzhledem k oblibě malých žlutých Mimoňů si dáme také něco málo hudby. Trošku si zavzpomínáme opět na dobu tentokráte skutečně nedávnou a také v hudebním stylu.



Nevím co vy na to, ale podle mne se želvičky skutečně povedly. 

Autor: Jiří Florián
Zdroj: Torrentfreak.com

Další články:

Žádné komentáře:

Okomentovat