čtvrtek 10. září 2015

Apple vypouští první veřejnou Beta verzi systému iOS 9.1


Vzápětí po včerejší mediální události na níž je Apple jednoduše řečeno expert, vypustila společnost do světa první testovací beta verzi operačního systému iOS 9.1 pro vývojáře. Netrvalo ale dlouho a hned dnes byla tato verze uvolněno k beta testování také pro veřejnost, lépe řečeno pro beta testery. iOS 9 není jen přečíslovanou verzí svého předchůdce. Nabízí nově funkce, které byla navržený přímo tak, aby nejnovější, největší přírůstek do rodiny iPadů využil svého potenciálu skutečně v maximální možné míře, zvláště co se týče obřího displeje. iOS 9 tedy v sobě skrývá funkce podporující mimo jiné příslušenství v podobě Smart Keyboard či Apple Pencil, jak tyto dvě novinky Apple nazývá.

ipad-pro-smart-keyboard-640x360o-APPLE-PENCIL-570

iOS 9.1 ale také obsahuje podpory pro Unicode 8, což Vám umožní využít širšího výběru nových emotikonů v podobě například taco, burrito, unicorn face, hot dog, turkey a mnohem víc.

Uživatelé registrovaní jako beta testeři získají nejnovější verzi operačního systému prostřednictvím přímé aktualizace, takže je dosti pravděpodobné, že systém iOS 9.1 dostanou k dispozici uživatelé, kteří nyní využívají předchozí verzi iOS 9 beta 5.

Dle informací, které Apple uvedl se zdá, že nejnovější systém iOS 9.1 spatří oficiální veřejné světlo světa společně se začátkem prodeje iPadu Pro, tedy v Listopadu (November).

Autor: Jiří Florián
Zdroj: macrumors.com


Další články:

Global Free Shipping and Low to $50 for 2015 Best Android Tablets @gearbest.com

Žádné komentáře:

Okomentovat