pondělí 21. září 2015

10 Nejstahovanějších filmů minulého týdne - filmové pirátství v přehledu

Se začátkem dalšího týdne zde máme opět pokračování naší top 10 v podobě nejstahovanějších filmů. Minulý týden se opět událo něco málo změn i když snímky v podobě neohrožených Avenengers či potrhlých Mimoňů své místo pravděpodobně jen tak neopustí. Stejně tak pokračování již téměř zapomenuté série filmů Šílený Max se stále drží na předních příčkách a jak je vidět, hororové snímky již nejsou takovým trhákem jako kdysi. Snímek Poltergeist totiž po jednom jediném týdnu žebříček opustil a ani katastrofické drama San Andreas pravděpodobně netáhne tak, jak si autoři představovali.


V žebříčku se ale objevily opět nové tituly a to hned ze tří různých žánrů. Komedií není nikdy dost a pokračování potrhlých sérií teprve ne. To potvrzuje i volné pokračování komediální filmové série Griswoldovi, známých také jako Nation Lampoon. Tato rodinná komedie útočí na bránice diváků záplavou neuvěřitelně praštěných příhod jedné potrhlé rodinky během dovolené a musím uznat, že ač pokračování bývají málo kdy skutečně kvalitní, tento snímek se mírně řečeno podařil. 

Ani žánr thrillerů nezůstává pozadu a do žebříčku zamířil snímek s Nicolasem Cagem v hlavní roli. Jak už tomu u filmů s tímto hercem bývá, je skutečně na co se dívat a napětí z kterého může slabší povahy až mrazit zde nechybí.

Třetí novinkou v žebříčku se stal fantasy sci-fi snímek Země zítřka u níž musím osobně uznat, že po dlouhé době se režisérům podařilo natočit film tohoto žánru, který skutečně zaujme diváka každé věkové kategorie. Ačkoliv je samozřejmě nutné brát děj s jistou dávkou nadsázky, zasazení problémů současného světa do tohoto snímku je doslova bezchybné a nejeden divák se po shlédnutí jistě zamyslí nad tím, kam vlastně jako lidská společnost směřujeme a co bychom dokázali bez soutěžení, dohadování a válčení. Hlavní roli v tomto snímku ztvárnila mladá americká herečka Britt Robertson, která je mimo jiné známá především ze seriálů jako Tajemství kruhu či Pod kupolí. Zde si zahrála po boku filmového elegána George Clooneyho, kterého není třeba představovat.

Zde je ale již slibovaný žebříček pro minulý týden a jistě se nebudu mýlit pokud řeknu, že výběr se přinejmenším velmi podařil.

Místo v žebříčku(Místo předchozí týden)Název filmu originál / Český název CSFDIMDb Hodnocení/ Trailer
torrentfreak.com
1(1)Avengers: Age of Ultron / Avengers: Age of Ultron7.8 / trailer
2(2)Minions (WEBRip) / Mimoni6.7 / trailer
3(5)Mad Max: Fury Road / Šílený Max: Zběsilá cesta8.4 / trailer
4(…)Vacation (Subbed WEBRip) / Bláznivá dovolená6.3 / trailer
5(…)Pay The Ghost (WEB-DL) / Pay the Ghost5.5 / trailer
6(3)Entourage / Vincentův svět7.0 / trailer
7(4)Fantastic Four (Subbed HDrip) / Fantastická čtyřka4.0 / trailer
8(7)Straight Outta Compton (Subbed HDRip) / Straight Outta Compton8.3 / trailer
9(6)Self/less / Nesmrtelný6.5 / trailer
10(…)Tomorrowland (WEB-DL) / Země zítřka6.6 / t

Na závěr si dáme něco málo filmových trailerů a opět přihodím také hudební zpestření ze světa filmu.


No a zde máme trošku slibované filmové hudby v podání nejnovějšího kresleného hororového přírůstku :-D společně se skutečně velmi archivním kouskem v podání 10 Důvodů proč tě nenávidím


Tak co, nabrali jste trochu inspirace ať již na dnešní či víkendový filmový večer? Top 10 je nyní skutečně luxusní, ale ani klasika jako je 10 Důvodů neuškodí.

Autor: Jiří Florián
Zdroj: TorrentFreak.com


Další články:

Žádné komentáře:

Okomentovat