neděle 18. října 2015

Google Play - Nejoblíbenější aplikace tohoto týdne (KW42)

42kw GooglePlay TopTen

Je zde poslední den týdne, pro mnohé opět večer před pekelnými pěti dny, ale pro nás je čas na další žebříček nejoblíbenějších aplikací za poslední týden v obchodu Play. Událo se toho nemálo a v žebříčku se opět pozice pěkně promíchaly. Takže tady žebříček máte na stříbrném podnose.

Pořadí Místo minulý týden Hodnocení uživatelů Název Popis
1
4,3 Minions Paradise
Zábavná hra na motivy oblíbeného filmu, či spíše oblíbených postav Mimoňů, kteří i z havárie na opuštěném ostrově dokáží udělat zábavnou dovolenou. Takže se ukažte a vybudujte pro své přátele Mimoně zábavné centrum na opuštěném ostrově
2
1 3,9 Messenger (Facebook)
Nejen chatovací klient náležící k v dnešní době již familiární sociální síti.
3 5 4,5 Geometry Dash
Zcela jednoduchá ale zábavná hra na způsob kdysi oblíbených přeskakovaček jejíž prostředí je tvořeno pouze geometrickými tvary. Záludný je také fakt, že ideální nápovědou pro to, kdy skočit, je samotný rytmus hudby v pozadí.
4 3 4,0 Facebook Nenasytný mobilní klient světové sociální sítě.
5 6 4,2 Agar.io Další hra tentokrát však zaměřená celosvětovým směrem, kde si zahrajete společně s lidmi z celé zeměkoule. Princip je tak prostý, až by se mohl zdát nudný, ale pocit když se vykrmíte dost a začnete pojídat ostatní soupeře….no posuďte sami.
6 4 4,4 WhatsApp Oblíbený messenger, který zajistí komunikaci napříč různými platformami a to zdaleka nejen psanou.
7 4,2 Swift WiFi Oblíbený správce připojení WiFi, který umí připojení nejen najít a zkontrolovat, ale dokonce i sdílet. Vše samozřejmě bezpečně. Díky této aplikaci můžete najít bezplatný přístupový bod WiFi i tam, kde by jste jej nejméně čekali.
8 2 4,3 Need For Speed - No limits Závodní hra jako pokračování již legendární série automobilových pouličních závodů, v níž se dostanete do křížku nejen s policií.
9 4,1 Swipe Launcher Oblíbený Launcher, který vsází na tahy prstem a gesta. Podobnou funkci však již dnes nabízí například oblíbený Clean Master jako doplněk a mnoho uživatelů si u této aplikaci stěžuje na časté padání či nefunkčnost některých částí.
10 8 4,3 Viber Další z řady multiplatformních kecálků a VOIP klientů. Za několik málo let vyrostl v dospělou aplikaci po všech stránkách a dnes již nabízí nepřeberné množství nálepek, smajlíků, možnost hlasových hovorů a to nejen v rámci aplikace.

Ačkoliv se jedná o žebříček aplikací, i zde je vidět silný vliv filmového průmyslu, neboť malý žlutí Mimoni obsadili jako skokan týdne hned první místo. Ani se nedivím. Hra je sice jednoduššího kalibru a v podstatě se jí jednoduše proklikáte, ale na ukrácení dlouhé chvíle je vynikající a navíc doprovodné zvuky potřeštěných mimoňů i zde pobaví.

Za to jednoduchá arkádová hra po vzoru již téměř zapomenutých her z devadesátých let, Traffic Racer, nám ze žebříčku zcela vypadla a také aplikace 360 Security již v top 10 nenalezneme. Zato se nám mezi deset nejoblíbenějších probojovala aplikace snažící se nabídnout WiFi všem a všude, tedy již nyní velmi oblíbená Swift WiFi. Hříčka Agar.io si v bodovém hodnocení uživatelů opět o stupínek polepšila. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla a tato skutečně jednoduchá “společenská” hra toto pravidlo skutečně potvrzuje.

Dnes si jako bonus dáme na závěr pár video upoutávek k herním titulů z obchodu Play.



Autor: Jiří Florián

Další články:

Recenze a Unboxingy:


Žádné komentáře:

Okomentovat