pondělí 26. října 2015

10 Nejstahovanějších filmů minulého týdne - filmové pirátství v přehledu

Opět je zde Pondělí a to se již nějaký ten Pátek nese ve znamení seriálu o deseti nejstahovanějších filmových titulech předchozího týdne. Ani dnes tomu není jinak a tak zde mám pro vás opět další Top 10.


Tentokrát se v žebříčku mírně řečeno rozvířilo vody, neboť několik snímků naši hitparádu opustilo a ty nové se vyhouply rovnou do vedoucích příček. První místo tentokrát zaujala kreslená komedie nejen pro děti o tom, co se lidem honí hlavou, velmi zjednodušeně řečeno. Tento snímek svou pozici v top 10 již jednou zaujal, ale jen skutečně na velmi krátkou dobu. Uvidíme, jak obstojí tentokrát, ale označení skokana týdne filmu V hlavě již nikdo neodpáře. Dalším skokanem je rovnou na druhém místě snímek Hitman: Agent 47 v němž se v hlavních rolích objevili herci jako Zachary Quinto, jehož známe především jako představitele pana Spoka z nejnovějšího zpracování legendárního Star Trek, či psychopatického vraha ze seriálu Hrdinové. Hlavní roli však ztvárnil relativně neznámí, ale vynikající herec Rupert Friend, který se objevil například ve snímku Lullaby a po jeho boku také téměř neznámá Hannah Ware. V každém případě tento akční thriller je nabitý akcí od samotného začátku až do konce a to i díky faktu, že se opět jedná o jeden s děl natočených na základě počítačové hry.
Třetím skokanem se stalo dobrodružné drama Everest a snímek opět dokazuje, že dobře natočené drama skutečně nemusí být bezduché dílko, ale může zaujmout širokou škálu diváků. Hlavní roli v tomto snímku ztvárnil Jason Clarke, kterého jste mimo mnoho jiných mohli vidět i nedávno v nejnovějším z řady Terminátorů. Spolu s ním se zde také objevil Jake Gyllenhaal, který má poslední dobou ve svém kalendáři také celkem narváno, neboť snímek Bojovník, v němž zaujal hlavní roli, je současně také členem našeho žebříčku.
Do Top 10 se ale probojovala také další komedie na odlehčení dlouhého večera s názvem Vykolejená, popisující nevázaný a šílený život mladé reportérky až do doby, kdy potkala...."toho pravého". Zkrátka další vynikající romantická komedie a těch dobrých není nikdy dost.

Dost už ale omáčky a pojďme se tedy podívat na ten žebříček pro minulý týden.


Místo v žebříčku(Místo předchozí týden)Název filmu originál / Český název CSFDIMDb Hodnocení / Trailer
torrentfreak.com
1(…)Inside Out / V hlavě8.4 / trailer
3(…)Hitman Agent 47 (HDRip) / Hitman: Agent 475.9 / trailer
3(…)Everest (Subbed HDRip) / Everest7.3 / trailer
4(1)Dope / Dope7.5 / trailer
5(5)Jurassic World / Jurský svět7.2 / trailer
6(2)Southpaw / Bojovník7.6 / trailer
7(…)Trainwreck (WEB-DL) / Vykolejená6.6 / trailer
8(4)Knock Knock / Ťuk ťuk5.5 / trailer
9(6)Tomorrowland / Země zítřka6.6 / trailer
10(3)Pixels / Pixely5.6 / trailer

A na závěr opět jak jinak než dávka trailerů ke snímků z naší TOP.


A samozřejmě trocha té filmové hudby.


Takže vám přeji super filmový večer a zase příští týden zde ;-).

Autor: Jiří Florián

Další články:

Android 5.1 v podání čínských značek:

Top 10 Google Play:

Recenze a Unboxingy:

Žádné komentáře:

Okomentovat