Stránky

neděle 15. listopadu 2015

Google Play - Nejoblíbenější aplikace tohoto týdne (KW46)

46kw GooglePlay TopTen

Pomalu ale jistě se nám tento rok blíží ke konci a už zbývá jen pár týdnů. Náš seriál sice zdaleka nekončí a otázkou je zda vůbec někdy skončí, ale již za nedlouho začneme s číslováním opět od té magické jedničky. Dnes zde ale máme další Neděli a tím konec týdne s číslem 46. Podíváme se opět co se nám to událo v naší top 10 aplikací a tím i v zařízeních mnoha uživatelů.
Pořadí Místo minulý týden Hodnocení uživatelů Název Popis
1
2 3,9 Messenger (Facebook)
Nejen chatovací klient náležící k v dnešní době již familiární sociální síti.
2 3 4,5 Geometry Dash Zcela jednoduchá ale zábavná hra na způsob kdysi oblíbených přeskakovaček jejíž prostředí je tvořeno pouze geometrickými tvary. Záludný je také fakt, že ideální nápovědou pro to, kdy skočit, je samotný rytmus hudby v pozadí.
3 2 4,0 Facebook Nenasytný mobilní klient světové sociální sítě.
4 4 4,4 WhatsApp Oblíbený messenger, který zajistí komunikaci napříč různými platformami a to zdaleka nejen psanou.
5 4,0 Uloz.to Povedené jednoduchý klient českého upload a download serveru. Server Ulož.to se těší oblibě už dlouhá léta a svého desktopového klienta se dočkal již před mnoha lety. Nyní je již k dispozici plnohodnotný klient pro platformu Android a troufám si říci, že vývojáři se předvedli a nevytvořili zbytečně přeplácanou nefunkční aplikaci, ale jednoduchou a přehlednou miniaplikaci, která v žádném případě neublíží ani těm nejméně výkonný zařízením.
6 4,2 RGB Express Logická hra, která na první pohled není ničím zajímavá. Avšak skutečně v sobě nezapře inspiraci velmi oblíbenými bludišti. Jako dispečer kurýrních vozidel máte za úkol je provést cestou tak, aby nedošlo k jejich střetnutí a zároveň doručení balíčků do cíle. Dle mne velmi povedené, jednoduché a zároveň vynikající na ukrácení dlouhých chvil a pro vyznavače logických a zároveň zábavných her doslova to pravé.
7 8 4,3 Viber Další z řady multiplatformních kecálků a VOIP klientů. Za několik málo let vyrostl v dospělou aplikaci po všech stránkách a dnes již nabízí nepřeberné množství nálepek, smajlíků, možnost hlasových hovorů a to nejen v rámci aplikace.
8
3,9 Mobile strike
“Akní” plošinovka ne nepodobná mnoha a mnoha dalším již od doby prvního Warcraft. Zkrátka další dílko pro vyznavače dlouho trvajících her u nichž si budujete viruální svět dle svého gusta.
9 7 4,2 Agar.io Další hra tentokrát však zaměřená celosvětovým směrem, kde si zahrajete společně s lidmi z celé zeměkoule. Princip je tak prostý, až by se mohl zdát nudný, ale pocit když se vykrmíte dost a začnete pojídat ostatní soupeře….no posuďte sami.
10 3,3 X-Ray girl camera prank V obchodu play se od samého počátku objevují vtípky v podobě rentgenových aplikací, aplikací s nočním viděním a ani tato není žádnou výjimkou. Bohužel opět vývojáři opomenuli možnost detekce osoby a obličeje tudíž se jedná o pouze fotografickou hloupost, která s rentgenem nemá společný ani obrys osoby.
Takže v obchodu se nám to opět pěkně promíchalo a tentokrát se do žebříčku po dlouhé době dostala i aplikace, která svou propracovaností sice láká uživatele, ale funkčně se jedná zase a znovu pouze o vtípek.
A závěrem si dáme zase nějaké to video ke zmíněným titulům.
 Autor: Jiří Florián

Další články:


Android 5.1 v podání čínských značek:

Recenze a Unboxingy:

3 komentáře: