sobota 30. května 2015

MEIZU Smartwach 2,4", NFC, Wifi, Bluetooth a Android 4.3

Ve světě mobilních telefonů není značka Meizu již dávno žádnou záhadnou čínskou novinkou, spíše naopak. Telefon Meizu MX 4 Pro je jedním z nejvybavenějších smartphonů které na trhu najdete a nezaostávají ani v jiných oblastech.
Jejich Meizu InWatch, které spatřily světlo světa v roce 2014 byly zcela očitou kopií Moto 360, jejichž zpracování bylo ale zcela příkladné.
Nyní se na čínských obchodních portálech objevuje předprodej nové verze, která jako by chtěla napodobit Samsung Gear S. Již se ale nejedná o zcela přesnou kopii, ale spíše bratra, který se svým starším nechal inspirovat.
Zatím se jedná jen o spekulace a ani senior manažer společnosti Zhang Heng se blíže k podrobnostem nevyjádřil, ale víme, že by se mělo jednat o displej s rozlišením 640x480 pixelů na 2,4 palcové ploše, což je na smartwach úctyhodný počin, Dále by hodinky měli mýt integrován 5 megapixelový fotoaparát a nechybí ani připojení k sítím wifi nebo bluetooth a nfc.
Celé provedení by mělo být sklo, kov a kůže. Pokud se toto Meizu podaří, mohlo by se jednat o celkem luxusní kousek techniky. Jen doufejme, že si ještě rozmyslí uváděný systém Android 4.3 a přesunou se k již tak známému Android Wear ve verzi 5.
Každopádně se necháme překvapit co se k nám z východu opět dostane, ale snad Meizu udrží své pomalé ale stabilní tempo a představí nám další kvalitní a našlapaný díl příslušenství.
Pro zájemce zde máme předprodej na stránkách Merimobiles.com.

Autor: Jiří Florián

Žádné komentáře:

Okomentovat